05/12/2022

U sredu 09. decembra 2020. godine, predsednik i osnivač Centra za analizu rizika i upravljanje krizama, prof. dr Zoran Keković posetio je Kriminalističko-policijski univerzitet radi potpisivanja Sporazuma o naučno-obrazovnoj i stručnoj saradnji. Domaćini ovog događaja bili su rector Kriminalističko-policijskog univerziteta, prof. dr Dane Subošić i prorektor za materijalno-finansijske poslove, prof. dr Sreten Jugović.

Rektor, prof. dr Dane Subošić, upoznao je uvaženog gosta sa istorijatom, organizacijom, studijskim programima, izdavačkom, međunarodnom i međuinstitucionalnom delatnošću Kriminalističko-policijskog univerziteta. Potom je istakao učešće Univerziteta u realizovanju projekata Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i u realizovanju međunarodnih projekata, kao i sa realizovanim programima međunarodne razmene studenata, nastavnog i nenastavnog osoblja.

Prof. dr Zoran Keković je predstavio delatnost Centra za analizu rizika i upravljanje krizama i upoznao domaćine sa organizacijom, potencijalima i  aktivnostima koje Centar realizuje.

Po potpisivanju Sporazuma, dogovoreno je da se prvi oblici saradnje ostvare kroz zajedničko organizovanje i realizovanje obrazovnih i naučnih aktivnosti i razmenu naučno-stručne literature.

Previous Image
Next Image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *