03/10/2022

Institut za standardizaciju Srbije organizuje još jedan vebinar posvećen aktuelnoj situaciji i pandemiji. Zajedno sa Centrom za analizu rizika i upravljanje krizama i kompanijom SGS Beograd pozivamo vas da u subotu, 16. maja u 10:00 časova ove godine budete onlajn sa nama i saznate sve o dobrim i lošim primerima komunikacije u kriznim  uslovima.

Neka od pitanja koja će se razmatrati na seminaru su:

  • Zadaci i ključni koncepti komunikacije u kriznim situacijama
  • Preporuke za uspešnu komunikaciju u kriznim situacijama
  • Analiza krizne komunikacije za vreme COVID-19
  • Neverbalna komunikacija
  • Rezultati krizne komunikacije.

Predavač na ovom vebinaru je dr Želimir Kešetović, redovni profesor Fakulteta bezbednosti Univerziteta u Beogradu i saradnik Centra za analizu rizika i upravljanje krizama.

Vebinar je namenjen svima koji su zainteresovani za ovu važnu temu, naročito predstavnicima organizacija iz javnog i privatnog sektora, malih i srednjih preduzeća, kao i velikih kompanija, koji žele da unaprede svoje znanje u cilju uspešnijeg poslovanja u kriznim uslovima.

Ovo je poslednji u nizu besplatnih vebinara koje smo počeli da organizujemo u vreme trajanja vanrednog stanja u Republici Srbiji.

Iskoristite priliku i prijavite se odmah!

Prijavljivanje za učešće vrši se dostavom podataka na adresu iss-edukacija@iss.rs

Važno: Link za vebinar biće prosleđen prijavljenim učesnicima dan pre vebinara. Ukoliko u petak do 17:00 časova ne dobijete link, molimo Vas da nas kontaktirate.