01/12/2023

Krizni menadžment u krizi COVID19 – Alati kriznog menadžmenta

U subotu, 25. aprila održan je besplatni vebinar, na kojem je učestvovalo više od 90 predstavnika malih i srednjih preduzeća, obrazovnih ustanova, ali i velikih, kao i internacionalnih kompanija iz Srbije i svih bivših jugoslovenskih republika.  Ovo je bio četvrti vebinar u organizaciji Instituta za standardizaciju Srbije i Centra za analizu rizika i upravljanje krizama, a drugi po redu u suorganizaciji sa kompanijom SGS Beograd. Predavač, prof. dr Zoran Keković, govorio je o alatima kriznog menadžmenta, koji su od izuzetnog značaja za poslovanje u uslovima krize, a gostujući predavač prof. dr Ozren Džigurski prikazao je podatke o širenju zaraze i aktuelno stanje na nacionalnom i svetskom nivou.

Novi vebinar: Zdravstveni aspekti krize COVID19

S obzirom na to da je COVID19 i dalje najnačajnija tema i da postoji mnogo pitanja u vezi sa njom koja se tiču svakodnevnog života svih nas, najavljujemo održavanje još jednog vebinara posvećenog krizi izazvanoj ovom pandemijom. Tema će biti zdravstveni aspekti krize, a predavači prof. dr Elizabeta Ristanović, sa Vojno-medicinske akademije i Miljan Rančić, predstavnik Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji. Svi učesnici dobiće elektronsku potvrdu o učešću na vebinaru.

Kao i do sada, vebinar se održava u subotu, 2. maja 2020. godine, sa početkom u 10 časova, a svi učesnici moći će direktno da postave pitanja i diskutuju na platformi preko tzv. četa.

Pozivamo vas na virtuelno druženje, na kojem ćete dobiti nova saznanja za bolje razumevanje i jasnije sagledavanje aktuelne situacije.

Prijavite se!