Poziv za radionicu: “Savremena praksa upravljanja bezbednosnim rizicima u kompanijama”

Poštovani,

Predstavlja nam zadovoljstvo da Vas obavestimo da Centar za analizu rizika i upravljanje krizama iz Beograda, u saradnji sa Institutom za standardizaciju Srbije, kompanijom SGS i Srpskom asocijacijom menadžera koprotivne bezbednosti, organizuju jedinstvenu radionicu „Savremena praksa upravljanja bezbednosnim rizicima u kompanijama“, koja će se realizovati u prostorijama Privredne komore Srbije 16. jula 2019. godine sa početkom u 10 časova.

Ova radionica je, između ostalog, jedinstvena po tome što će o problemima upravljanja rizicima u kompanijama govoriti g. Jason Brown, vodeći međunarodni ekspert u oblasti menadžmenta rizikom, predsednik međunarodnog ISO tehničkog komiteta za menadžment rizikom.[1]

Tokom ovog događaja planirana je radionica posvećena najvišem rukovodstvu kompanija, kao i profesionalcima koji se bave upravljanjem rizicima, koja će se baviti pitanjima identifikacije globalnih i operativnih bezbednosnih trendova, izazova i rizika u poslovanju, vrednovanja, kontrole rizika i postupanja sa rizikom (identifikovanje potreba, odnosno uspostavljanje politike i procedura, resursi, menadžerska praksa, kompetencije, veštine, programi edukacije), kao i monitoringom i auditom uspostavljenog sistema.

Imajući u vidu stepen razvijenosti bezbednosne kulture u Vašoj kompaniji, pozivamo Vas da učestvujete u ovoj radionici i iskoristite višestruke benefite:

  • mogućnost razmene informacija i iskustava sa vodećim stručnjakom u oblasti upravljanja rizicima, koji učestvuje u donošenju globalnih standarda u ovoj oblasti
  • preispitivanje postojeće metodologije koju ste implementirali u svojim kompanijama
  • sagledavanje novih strateških i operativnih rizika i pretnji u savremenom poslovnom kontekstu
  • interakcija sa kolegama koji će radom u grupi pomoći u razumevanju prilika na tržištu i poslovanju u Srbiji i okruženju.

Radinocu će moderirati prof. dr Zoran Keković.

Prijave za učešće na ovoj radionici se ostvaruju preko zvanične internet stranice Privredne komore Srbije.

Biografiju predavača možete pogledati na sledećem linku ovde

S poštovanjem,

dr Zoran Keković

Predsednik Centra za analizu rizika i upravljanje krizama

caruk06@gmail.com

[1] Jason Brown, „Enterprise Risk Management“, 30. mart 2019. godine